Op zaterdag 28 september zet de buurthuiskamer van het Leger des Heils aan de Justus van Effenhove 37 in Buytenwegh in samenwerking met OCAN zijn deuren open voor een feestelijke Burendag. Voorop staat ontmoeting voor en door de mensen van deze wijk.


20240920 48952Iedereen is uitgenodigd voor een gezellige middag met sport & spel voor de kinderen en genietend van Caribische hapjes. Dat er Caribische hapjes zijn, heeft een reden. Want op deze locatie aan de Justus van Effenhove werken het Leger des Heils en stichting Ocan (Overlegorgaan Caribische en aanverwante Nederlanders) samen als Inlooppunt Potjescheck en meer. Een Potjescheck betekent; samen met een vrijwilliger kijken of je alle regelingen en toeslagen hebt aangevraagd die je mag aanvragen.
Iedereen kan binnenlopen, gewoon voor een kopje koffie en gezelligheid, of voor de Potjescheck. De vrijwilligers van het inlooppunt kunnen samen met u een Potjescheck doen en zij weten de weg naar meer ondersteuning als dat nodig is. Als u een Potjescheck komt doen, dan ontvangt u gratis een boodschappenbon van de Jumbo, t.w.v. € 25,-. Maar let op, er is een beperkt aantal van 50 bonnen beschikbaar, dus op=op!
Iedereen is welkom op zaterdag 28 september van 11:00 tot 16:00 uur op de Burendag met sport, spel, Caribische hapjes & drankjes rond het gebouw Bij Bosshardt, de buurthuiskamer van het Leger des Heils, aan de Justus Effenhove 37.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-