Kruimeltje REP Entertainment 1Na het succes van de musical Kruimeltje is het favoriete straatschoffie terug in de theaters met een gloednieuw avontuur. Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn neemt het publiek mee op een spannend avontuur, waarin Kruimeltje in het Wilde Westen van Amerika het verleden van zijn vader ontdekt.

Deze familiemusical vol humor, fantasie en meeslepende liedjes is op 19 oktober te zien in het Stadstheater in Zoetermeer.

In dit nieuwe avontuur woont Kruimeltje samen met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat. Wanneer hij straf krijgt en op zijn kamer moet blijven, vlucht hij in zijn fantasie naar het wilde westen. Samen met zijn vriendinnetje Anna neemt hij het op tegen de schurk Lefty en zijn onhandige handlangers. Zal het Kruimeltje lukken om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is de vijfde Kruimeltje productie voor Rick Engelkes van REP Entertainment. Rick: “Kruimeltje is voor mij nostalgie. Het doet me denken aan mijn eigen jeugd toen ik het boek las en later de vader mocht spelen in de eerste film. Inmiddels heb ik al twee musicals, een serie en een film met hem gemaakt. Het jochie heeft mijn hart veroverd, hij is altijd positief, avontuurlijk en met een hart van goud.”

Met een topcast bestaande uit onder anderen Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen en een getalenteerde kindercast, belooft Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn een onvergetelijke voorstelling te worden voor jong en oud.

Voor tickets en meer informatie over de voorstelling, ga naar www.repentertainment.nl

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-