Wijkcentrum De Vlieger gaat samenwerken met inZet, de organisatie in Zoetermeer voor iedereen met een hulpvraag en voor iedereen die iets wil doen of betekenen voor een ander. Het wijkcentrum wil een plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar ze gezellig kunnen praten.

Het wijkcentrum heropende in maart 2022 en breidt nu de activiteiten uit met de hulp van inZet. Op dinsdagmorgen van 09:30 uur tot 12:00 uur is het wijkcentrum geopend voor een gezellig kopje koffie of een praatje. Dit kan ook op donderdagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur. De deur staat open voor iedereen. Op deze ochtenden is ook het team van inZet aanwezig om alle vragen te beantwoorden van alle wijkbewoners van de Kleurenbuurt. Ook is het eerste kopje koffie in de maand oktober gratis bij de inloop op dinsdag- en donderdagochtend met iets lekkers erbij. Dus schroom niet en kom langs.

De wijkbewoners kunnen gebruikmaken van vele soorten activiteiten die in het wijkcentrum worden gegeven, zoals Bridgen, Klaverjassen en Jokeren, Creasoos, Zangkoor, Countrykoor, Weegclub, Linedance, Schilderen, Ademcentrum, The Happy Quilters, Wandelen en Karaoke, en nog vele andere activiteiten.

Wijkcentrum De Vlieger, Groen-blauwlaan 133, 2718 GH Zoetermeer. Kijk ook even op de websites www.wv-devlieger.nl en www.inzet-indewijk.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-