lunch copyOp dinsdag 15 oktober zullen AH Rokkeveen en FC Zoetermeer, in samenwerking met Zonnebloem Zoetermeer Zuid, Stichting Sportwise Connection Zoetermeer, gemeente Zoetermeer en Junis een lunch verzorgen voor ouderen (60 jaar en ouder) in Rokkeveen.

Met de spelersbus van FC Zoetermeer (28 plaatsen en 4 begeleiders waaronder gastvrouwen van de Zonnebloem) zal een ronde met opstapplaatsen worden ingepland door de wijk Rokkeveen. Er is in totaal plaats voor 50 mensen om te komen lunchen in de kantine van FC Zoetermeer. Het totaal aantal vrijwilligers komt op ongeveer 22.

Via de Zonnebloem en de overige samenwerkingspartners zal ersamenwerkingspartner een werving plaats vinden voor de deelnemers voor de lunch. De formulieren zijn ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Rokkeveen. 

Bij de lunch is er  ondersteuning van vrijwilligers van Junis. De OldStars van FC Zoetermeer organiseren een mini voetbaltoernooi bij FC Zoetermeer. Zo is er op de voetbalvelden ook iets te zien voor de bezoekers.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-