kluchten zoeteaardeBurendag wordt ook in Zoetermeer weer een feest met vele activiteiten die inwoners organiseren in de buurt. Ga gezellig samen koffie drinken of doe mee aan de spelletjesmiddag, je kunt door de hele stad terecht voor leuke activiteiten!

De jaarlijkse Burendag, georganiseerd door Douwe Egberts en het Oranje Fonds, begint al op vrijdag 27 september met Burendag in Wijktuin Noordhove. De tuin is die dag geopend van 9:00 tot 16:00 en vrijwilligers die wekelijks actief zijn in de tuin leiden je graag rond. Bij Albert Heijn Rokkeveen vindt u op 27 september, tussen 12.00 en 15.00 uur, een gezellige marktkraam. Hier kunt u twee gratis kopjes koffie, thee of frisdrank halen. Wat Albert Heijn Rokkeveen van u vraagt? Deel een van de drankjes met iemand die u nog niet kent, ergens in de winkel. Het is een mooie kans om in gesprek te gaan en misschien wel een nieuwe buur te ontmoeten.

Zaterdag 28 september

BurendagZaterdag is er nog veel meer Burendag te beleven, alle activiteiten die georganiseerd worden en aangemeld zijn bij Burendag vind je hier: www.burendag.nl, vul even de plaatsnaam Zoetermeer in en je krijgt alle activiteiten in je buurt te zien.

Zo is er bijvoorbeeld Burendag bij Eigen Wij, met koffie, thee en iets lekkers, maar ook op creatief, sportief en muzikaal vlak zijn er leuke activiteiten op deze dag. De Hof van Seghwaert viert feest en organiseert met zeven buurtorganisaties samen 'Burendag Seghwaert'. De hele dag zijn er tussen 11:00 en 16:00 uur verschillende activiteiten voor jong en oud. Eén van de activiteiten is een gratis mini high tea in de perenboomgaard van de Hof van Seghwaert.

In buurttuin Zoete Aarde is op burendag, zaterdag 28 september, weer iets leuks te beleven. Dan treedt daar de Leydse Kluchten Compagnie op met maar liefst drie verschillende voorstellingen, om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Elke klucht duurt zo’n twintig minuten. Toegang is gratis, een donatie wordt wel op prijs gesteld.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-