Cheque overhandiging DomusVerzorgingshuis WelThuis Domus ontving van Birgit van Nispen en Remi Korfage van Monuta Zoetermeer 2 cheques. Eén bestemd voor een logeerbed voor familieleden die in de laatste dagen willen waken over hun dierbare en een cheque voor een stilte plekje in de tuin van Domus.

Daarnaast werd er ook een bankje geschonken die ter ere van het 100-jarig bestaan afgelopen jaar van Monuta gemaakt is van oude bedrijfskleding. Zo wil Monuta bijdragen aan maatschappelijke en duurzame projecten.

Dit initiatief is één van de ‘Gebaren van Monuta’ die de organisatie via haar medewerkers jaarlijks beschikbaar stelt. Al meer dan 100 jaar staat Monuta klaar voor de lokale samenleving. Daarom konden medewerkers plannen indienen voor steun aan initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare.

Remi Korfage licht toe: “Het is zó belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Alle collega’s hebben hetzelfde Monuta-DNA: we doen er alles aan om er te zijn voor mensen op een impactvol moment in het leven. Niet alleen tijdens een afscheid. Maar ook als het nog niet zover is, of als zij al afscheid hebben moeten nemen van een dierbare in het verleden. Het is als medewerkers heel bijzonder dat wij van onze werkgever zo’n lokaal gebaar kunnen doen en zo samen een bijdrage leveren.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-