20240928 233744Dit weekend was echt de laatste  kans om nog een keertje het oude 'Let's go Loco' gevoel te beleven bij de Loco Reünie van oud-discotheek Locomotion. Oud Locomotion dj’s Dennis Harinck en Seran van Wijk organiseerden nog één keer de reünie, waarna zij zich gaan richten op nieuwe festivals.

In 2011 sloten na 28 jaar grote feesten en festivals de deuren van discotheek Locomotion aan de Amerikaweg in Zoetermeer. Voor velen de plek om niet alleen te dansen, maar ook nieuwe mensen te ontmoeten. Voor de laatste keer konden zij nu samen feesten op de muziek van Dennis Harinck en Seran van Wijk op muziek oud de oude tijd: R&B / Swingbeat - House Classics/ Oldschool en 80s/ 90s/00s. De drie zalen in SnowWorld waren al snel uitverkocht.

 20240929 001239  20240929 003438

 

De twee dj's zullen echter niet stil gaan zitten, maar gaan komende tijd de focus leggen op twee nieuwe festivals. De eerste is het ZoeterMeerOranje Festival wat plaats gaat vinden met Koningsdag & -Nach in Zoetermeer. De eerste editie vond dit jaar plaats aan de Pilatusdam in Zoetermeer en was met meer dan 5000 bezoekers direct een succes. De andere is een meerdaags outdoor festival wat in het Pinksterweekend in 2025 plaats zal gaan vinden in Zoetermeer.

Foto's: Tanja Besling

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-