Foto bij persbericht InnovatieprijsDe strijd om de Innovatieprijs Zoetermeer 2024 is in volle gang. In de afgelopen maanden konden bedrijven uit Zoetermeer aangemeld worden om kans te maken op deze prijs. Met als belangrijkste voorwaarde: de bedrijven houden zich actief bezig met innovatie en vernieuwing binnen hun branche.

Op dinsdag 1 oktober zijn de 22 genomineerden bekendgemaakt. Alle inwoners en gevestigde bedrijven uit Zoetermeer kunnen vanaf dat moment stemmen. Wie er dit jaar met de Innovatieprijs vandoor gaat, wordt op maandag 18 november tijdens het Ondernemerscongres van Netwerk Zoetermeer bekendgemaakt.

Gemeente Zoetermeer heeft de Innovatieprijs in het leven geroepen om innovatieve bedrijven in Zoetermeer op de kaart te zetten. Dat doet ze in samenwerking met Netwerk Zoetermeer, Economic Board Zoetermeer en Dutch Innovation Community. Daarom is er vanaf de zomer een Innovatie Expeditie gestart: door middel van een podcastreeks en blogs delen innovatieve ondernemers praktische tips, kennis en ervaringen met hun mede-ondernemers. Met als kers op de taart: de uitreiking van de Innovatieprijs.

Hoe brengt u een stem uit?

Via de website www.zoetermeerisdeplek.nl/innovatieprijs  kan iedereen vanaf vandaag een stem uitbrengen op de meest innovatieve ondernemer. Dat kan tot en met 17 oktober. De genomineerden zijn actief in verschillende sectoren, en bestaan uit grote én kleine bedrijven. Een deskundige en onafhankelijke vakjury, onder voorzitterschap van wethouder Jan Iedema, beoordeelt de ingezonden innovaties op basis van originaliteit en impact. De jury bestaat uit experts op het gebied van innovatie en bedrijfsvoering.

Op basis van de beoordeling van de jury én de publieksstemmen, worden op 18 november de 3 finalisten live bekendgemaakt. De drie finalisten zullen zich tijdens deze dag presenteren, waarna de winnaar wordt gekozen. De uiteindelijke nummer één ontvangt een mediacheque ter waarde van 5.000 euro, een bedrijfsvideo, een jaar lidmaatschap van Netwerk Zoetermeer en de Dutch Innovation Community. Ook de andere twee finalisten krijgen een professionele bedrijfsvideo aangeboden.

Meer weten over de Innovatieprijs Zoetermeer of direct uw stem uitbrengen? Ga naar www.zoetermeerisdeplek.nl/innovatieprijs.

Foto: Namens de organiserende partijen Innovatieprijs Zoetermeer: Jan Iedema (gemeente Zoetermeer), Jeroen Derwort (Economic Board Zoetermeer), Sandra van Steenvelt (Dutch Innovation Community), Sebastiaan Smits (Netwerk Zoetermeer).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-