vredesboomHet ILOZ organiseert vrijdag 4 oktober de bijeenkomst ‘Geloven in Vrede’. Deze bijeenkomst is een oproep om polarisatie tegen te gaan en bruggen te bouwen tussen verschillende perspectieven, vanuit de overtuiging dat vrede een gezamenlijke verantwoordelijkheid is.


Al een jaar zijn er wekelijkse samenkomsten bij de Vredesboom aan de Grote Dobbe in het Centrum van Zoetermeer. Mensen van diverse geloofsovertuigingen komen samen om met elkaar momenten van stilte en bezinning te delen, in een gezamenlijke roep om vrede.

De avond wordt omlijst door de prachtige samenzang onder leiding van initiatiefnemer Christa Vis van ‘Zing het Gebed van de Moeders’. Daarnaast zijn er korte toespraken van: Shamier Madhar, Voorzitter van ILOZ (InterLevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer), Margot Kraneveldt (Ambassadeur van Vrede) en Klaas Dijhuis, winnaar van de Vredesaward 2024.


Tijd: 19.45 uur (start om 20.00 uur, tot 20.45 uur)
Locatie: Vredesboom, Grote Dobbe in het Centrum

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-