Foto winnaars 3e kwartaal 2024jpgJoost Mostert mocht de kwartaalbeker van schaakclub inZet Palet Welzijn Rokkeveen in ontvangst nemen met maar liefst 20 punten uit 21 partijen, dus een score van 95%. Dinsdag 1 oktober sloot de schaakclub het 3e kwartaal afgesloten met de huldiging van de diverse kwartaalwinnaars.


De runner-upbeker werd toegekend aan nieuwkomer Rene Lamping, met een sprong naar de 9e plaats een score van 7.5 uit 17 partijen.
Schaakclub inZet Palet Welzijn Rokkeveen speelt elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.15 uur, deelnemers spelen dan ieder 2 partijen van een half uur p.p., met zoveel mogelijk gelijkwaardige tegenstanders, onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’.
Deelname is kosteloos, speelruimte is bij Inzet Palet Welzijn Nathaliegang 29.
Informatie over de schaakclub: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tel nr 0620699949, Frans van der Elst.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-