Magisch Zoetermeer concert Ben CramerZo’n 100 ouderen hebben bij CKC & Partners Zoetermeer op donderdag 26 september 2024 kunnen genieten van de Seniorenshow, verzorgd door Ben Cramer en Nick Jefferson. Deze middag werd mogelijk gemaakt door Magisch Zoetermeer en gemeente Zoetermeer.

Het concert werd georganiseerd in het kader van de week tegen de eenzaamheid die op 26 september van start is gegaan. 

De Een tegen eenzaamheid-campagne duurt tot 10 november en probeert mensen met (beginnende) eenzaamheidsgevoelens te activeren iets te gaan doen dat zij leuk vinden en zo anderen te ontmoeten. Op de site eentegeneenzaamheid.nl staan heel veel mogelijkheden en activiteiten om mensen te ontmoeten.

Lunch voor ouderen in Rokkeveen

Op dinsdag 15 oktober zullen AH Rokkeveen en FC Zoetermeer, in samenwerking met Zonnebloem Zoetermeer Zuid, Stichting Sportwise Connection Zoetermeer, gemeente Zoetermeer en Junis een lunch verzorgen voor ouderen (60 jaar en ouder) in Rokkeveen.

Met de spelersbus van FC Zoetermeer (28 plaatsen en 4 begeleiders waaronder gastvrouwen van de Zonnebloem) zal een ronde met opstapplaatsen worden ingepland door de wijk Rokkeveen. Er is in totaal plaats voor 50 mensen om te komen lunchen in de kantine van FC Zoetermeer. De formulieren om aan te melden zijn ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Rokkeveen.

Bron foto: Van Warmerdam Fotografie

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-