pitch copyBen jij tussen de 15 en 27 jaar? Mag het bij jou in de buurt ook allemaal wel wat creatiever? Wil je graag een eigen festival organiseren, een leesclub beginnen of een ander geweldig initiatief tot leven brengen? Grijp je kans in de Pitch Parade om met financiering je eigen project te organiseren.

Waarom meedoen?

De Pitch Parade komt dinsdag 5 november naar Zoetermeer en is er om jou te helpen en je idee te ondersteunen. Je wordt begeleid bij het pitchen en het ontwikkelen van je idee en ontvang financiële steun om jouw project van de grond te krijgen. Per gemeente is er maar liefst € 5.000 beschikbaar gesteld, met een maximum van € 2.500 per project.

 Naast het ontvangen van steun leer je andere jongeren kennen en bouw je connecties op. Kijk op www.pitchparade.nl voor meer informatie en inschrijving.

Maak jouw dromen waar en doe daarmee iets goeds voor jouw gemeenschap.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-