DEZO 013Voorzitter Rens Schipper en secretaris Arie de Jong van Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer kregen op 8 oktober een Chapeaubeeldje van wethouder Bouke Velzen voor het ondersteunen van inwoners bij het verduurzamen van woningen.

De Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo) ontwikkelde zich in tien jaar tijd tot een onmisbare partner van de gemeente in het verduurzamen van Zoetermeer. Op 8 oktober werd teruggeblikt op tien jaar succesvol samenwerken aan de energietransitie. “Er is grote waardering voor hun doorzettingsvermogen en betrokkenheid”, aldus Bouke Velzen. “Dankzij de inzet van enthousiaste energiecoaches hebben vele Zoetermeerse inwoners stappen gezet om hun woningen te verduurzamen. DEZo creëerde niet alleen een hechte community, maar stimuleerde ook bewonersinitiatieven die het energienetwerk van Zoetermeer versterken. Het succes van de gerealiseerde zonnedaken en de plannen voor toekomstige projecten laten zien wat er mogelijk is door gezamenlijke inspanningen. We kijken vol verwachting wat de komende 10 jaar oplevert.”

Over het Chapeaubeeldje

Het Chapeaubeeldje is een gemeentelijke onderscheiding voor inwoners die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor Zoetermeer en haar inwoners.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-