Halloween Walk RoyPoots 28 kopieZoetermeer Halloweenstad viert vrijdag 25 oktober het 10-jarig bestaan met een griezelig groots programma dat bezoekers van alle leeftijden kippenvel bezorgt. Zoetermeer is dé Halloweenstad van Nederland, en dit jubileumjaar belooft extra spectaculair te worden.

De festiviteiten duren het hele weekend, met op zaterdag en zondag nog meer spannende activiteiten voor jong en oud. De absolute publiekstrekker is de Halloweenwalk op vrijdagavond, waar bezoekers, die zelf ook vaak uitbundig verkleed zijn, het hele jaar reikhalzend naar uitkijken.

Halloween Walk RoyPoots kopieHet programma start op vrijdag 25 oktober met een spectaculaire openingsshow op het Promenadeplein en de Trick or Treat voor kinderen. Om 18 uur gaat het beruchte Haunted Park en vanaf 19 uur volgt het hoogtepunt van de avond: de Halloweenwalk met maar liefst 250 scare-actors. De toegang is gratis en wordt aangeraden voor bezoekers van 12 jaar en ouder.

Zaterdag is de Halloweenshoppingday in het Stadshart, met winkels die hun griezeligste versieringen tevoorschijn toveren. Zondag 27 oktober van 12.00 tot 14.00 uur kunnen kinderen opnieuw deelnemen aan de Trick or Treat-route en zich laten schminken als hun favoriete Halloweenfiguur. Kinderen dienen zich vooraf aan te melden via Halloweenstad.nl.

Foto’s: Roy Poots

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-