knutselenOp zondag 6 oktober opende de Dutch Innovation Factory voor het eerst haar deuren tijdens het landelijke evenement Weekend van de Wetenschap. Met interactieve workshops en activiteiten ontdekten ongeveer 1.000 bezoekers de fascinerende wereld van wetenschap en technologie.

Ongeveer 1.000 bezoekers vonden hun weg naar het Dutch Innovation Park aan de Bleiswijkseweg. Kinderen en jongeren, samen met hun ouders, namen vol enthousiasme deel aan diverse workshops en activiteiten.

 dag van wetenschap vr 


Ze bouwden drijvende steden op het water, creĆ«erden hun eigen LEGO-nachtlampjes en ontwikkelden VR-games. Fietsen in virtual reality, solderen, lasersnijden, 3D-printen, gamen en programmeren. 

 robot fietsen 

 

De eerste deelname van het Dutch Innovation Park aan het Weekend van de Wetenschap was een groot succes. Met bruisende activiteiten en blije gezichten wordt teruggekeken op een geslaagde dag. Kinderen en hun ouders ontdekten dat wetenschap en technologie niet alleen belangrijk zijn, maar ook ontzettend leuk.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-