20241004 week vd verbindingIn de wijk Rokkeveen werken een aantal maatschappelijk betrokken organisaties samen om de wijk te verbinden. In de 'Week van Verbinding' van 14 oktober tot en met 18 oktober zijn er allerlei leuke gratis activiteiten door de hele wijk.

Zo kan er gratis geluncht worden bij de Albert Heijn Rokkeveen en kunnen wijkbewoners meedoen aan sportieve en creatieve activiteiten.

Maandag 16.00 - 17.00 uur: Sporting Club Zoetermeer verzorgt kickbokslessen bij Gro-up, Beitspad 2.

Dinsdag 11.30 - 13.00 uur: Albert Heijn Rokkeveen, FC Zoetermeer, Zonnebloem Zoetermeer-Zuid, Junis, Stichting Sportwise Connection Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer organiseren een gratis lunch voor ouderen, waarbij u opgehaald kan worden door de spelersbus van FC Zoetermeer. Voor de lunch moet u zich eerst aanmelden. U kunt bij de servicebalie van Albert Heijn een inschrijfformulier meekrijgen.

Woensdag om 9.45 en 10.30 uur: De bibliotheek en Junis verzorgen een voorleesochtend, van 2 keer een half uur, voor peuters. Bij de wijkbibliotheek, Nathaliegang 81.

Donderdag 10.30 - 15.30 uur: Bij wijkvereniging Rokkeveen, Prismalaan 34, worden er creatieve workshops georganiseerd door Wijck, maakt Gemiva een heerlijke soep, verzorgd Middin de hapjes en Gro-up de spelletjes. Ook zal de Knussebus van Theater Hart er staan voor een gezellig kletspraatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Geen vervoer? Bel 06-82083172 om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijdag 16.00 - 17.00 uur: Sporting Club Zoetermeer verzorgt kickbokslessen, dit keer bij Gro-up locatie Elektrablauw 1.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-