Het Harmonie Orkest Zoetermeer en zangers van Greg & Baud hebben samengewerkt om een speciale productie mogelijk te maken. In A Musical Tribute speelden zij samen een aantal songs uit 3 bekende musicals van Boublil & Schönberg.

                                 

                               Orkest en koor studeerden hiervoor apart de nummers in, maar repeteerden ook geregeld samen om alles tot in de puntjes af te stemmen. In de zaal van De Uitkijk werd A Musical Tribute afgelopen weekend opgevoerd voor een volle zaal liefhebbers van musical en muziek.
Er worden stukken gespeeld uit drie musicals van Boublil & Schönberg: Martin Guerre een wat onbekende, maar wel heel mooie musical van hen speelt rond 1550. Miss Saigon, een succes musical, gaat over de Vietnamoorlog in de vorige eeuw en Les Miserables betreft de tijd van de politieke en sociale onrust in de 19e eeuw. Zeker zit in alle songs uit deze musicals ook een persoonlijke geschiedenis over geluk en ongeluk, egoïsme en opoffering en over haat en liefde.

Foto's: Leon Koppenol, meer foto's: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/A-Musical-Tribute-to-Schonberg-Boublil-in-de-Uitkijk

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-