IMG 3109 copyOp zondag 2 februari 2025 vindt de 10e editie van Gluren bij de Buren plaats. Dit unieke huiskamerfestival biedt inwoners de kans om lokale artiesten te bewonderen in huiskamers door de hele stad. Iedereen die een locatie beschikbaar wil stellen of zelf een optreden wil verzorgen, kan zich vanaf nu aanmelden.

Ook dit jaar verwacht de organisatie weer een groot aantal deelnemers, waardoor het publiek een diverse culturele tour kan maken. Van muziek tot poëzie en theater; overal in Zoetermeer kun je genieten van intieme optredens in gezellige huiskamers. Het evenement zorgt elk jaar voor een bijzondere verbinding tussen buren, artiesten en cultuur. Nieuwsgierig naar hoe jouw buurman rockt op zijn gitaar of wil je de prachtige poëzie van je buurvrouw horen? Tijdens Gluren bij de Buren wordt dat mogelijk, terwijl je in een ongedwongen sfeer geniet vanaf de bank.

In de komende weken volgt meer informatie over het programma en de deelnemende locaties. Mis het niet en beleef de 10e editie van het grootste en gezelligste huiskamerfestival van Nederland in Zoetermeer.

Opgeven kan via: http://glurenbijdeburen.nl/nl/aanmelden

 Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-