IMG 3069 copy copy copyTimeless Events, de organisatie achter populaire evenementen zoals Live at the Lake, Foute Kerstparty en De Nacht van de Hollandse Sterren, introduceert dit jaar een gloednieuw winterevenement: Das Winter Terrasse. Waar de gezelligste tijd van het jaar een feestje wordt.

Dit vierdaagse festijn vindt plaats op het evenemententerrein naast het Silverdome en belooft een heerlijke mix van muziek, eten, drinken en winterse gezelligheid. Het terrein is opgedeeld in twee delen, elk met zijn eigen unieke charme.

 In de feesttent op het Beergarten gedeelte kun je elke avond van 18:00 tot 24:00 uur genieten van een gevarieerd muzikaal programma en de Flugel Schirmbar:

  • Donderdagavond: Trappen ze af met een après-ski avond. De muziek zorgt voor een knallende start van het weekend met de beste après-ski hits. Trek je ski-outfit aan en dans de kou weg.
  • Vrijdagavond: De Foute Kerstparty is terug! Haal je meest foute kersttrui uit de kast en geniet van een avond vol guilty pleasures. Een avond vol lachen, zingen en dansen gegarandeerd.
  • Zaterdagavond: De Nacht van de Hollandse Sterren brengt de grootste Nederlandse hits naar Zoetermeer. Zing mee met je favoriete Nederlandstalige nummers en beleef een avond vol nostalgie en gezelligheid.
  • Zondagavond: Sluiten ze het weekend af met de Funky Piano Bar. Laat je verrassen door deze muzikale band en geniet van een ontspannen avond met vrienden en familie.

Timeless Events: “We willen in deze tijd van het jaar iets IMG 3101gezelligs organiseren voor Zoetermeer, Zoetermeerders en iedereen die een gezellig weekend wil beleven. We kregen van veel mensen te horen dat ze de Foute Kerstparty en De Sterren van de Hollandse Nacht misten in deze periode. Door het organiseren op het evenemententerrein ipv in het Silverdome is het mogelijk om deze terug te laten komen.”

Vanaf 24 oktober kun je tickets kopen voor elke avond via www.daswinterterrasse.nl. Daarnaast is het mogelijk om tafels te reserveren voor groepen van 8, 16 of 24 personen. Een perfecte gelegenheid om alvast in de kerststemming te komen met vrienden, familie of collega’s.

Das Winter Terrasse
Het tweede deel van het terrein is Das Winter Terrasse, een groot overdekt terras waar je kunt genieten van een breed scala aan winterse lekkernijen. Het terrein wordt gezellig aangekleed met lampjes en muziek. Diverse (lokale) foodtrucks bieden een smakelijk aanbod, van braadworst tot flammkuchen.

IMG 3102 copyBij de bar kun je opwarmen met een dampende chocolademelk of een glas Glühwein, terwijl je geniet van de gezellige sfeer. Voor groot en klein zijn er verschillende attracties en activiteiten, en wie weet kom je de kerstman wel tegen voor een leuke foto!

Dit gedeelte biedt ook ruimte voor een kleine, sfeervolle kerstmarkt. Lokale ondernemers zijn van harte welkom om hun winterse non-food producten aan te bieden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie. Dit deel van het terrein is gratis en vrij toegankelijk, zodat iedereen kan genieten van de winterse gezelligheid.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-