lok-alfrink-CollegeHet Alfrink College bestaat 35 jaar!

Om dit jubileum te vieren worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder een reünie voor oud-leerlingen van het Alfrink. Al ongeveer duizend oud-leerlingen hebben zich aangemeld voor deze mega-happening!

Sandra Dekker, docente Latijn en voorzitter van de lustrumcommissie is enthousiast. “Het wordt een mega-happening. Enig natuurlijk om elkaar na zoveel jaren weer te ontmoeten en te zien wat er van je klasgenoten geworden  is. We geven ze uitgebreid de kans om bij te praten, maar daarnaast is er ook een groot feest, met een geweldige band in de aula. De reacties stromen binnen en ik begrijp dat er via de sociale media nog veel meer oud-leerlingen te kennen hebben gegeven te gaan komen dan zich nu officieel via onze site hebben ingeschreven. Dat is geen probleem, want iedereen die op het Alfrink heeft gezeten is welkom en kaarten zijn ook nog verkrijgbaar aan de deur.” Op de vraag of er nog bijzondere oud-leerlingen komen lacht Sandra Dekker even: “Het  is eigenlijk zo dat voor ons alle leerlingen bijzonder zijn, maar het is wel aardig als je bekende namen tegenkomt die je nog bij staan of waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Ik begrijp bijvoorbeeld dat John Ewbank van plan is te komen en ik zag ook op de site dat onze Zoetermeerse wethouder Patrick van Domburg zich heeft aangemeld. Dat is natuurlijk erg leuk.  Daarnaast heb ik nog al wat reacties van leerlingen die werken of studeren in het buitenland en aangeven dat zij het erg jammer vinden er niet te zullen zijn.”

Ook een groot aantal oud-docenten hebben aangekondigd te komen. Dekker vervolgt: “Veel leerlingen komen ook om nog eens bij te praten met een docent die iets voor ze betekent heeft en het aardige is dat een groot aantal docenten al zolang werkt op onze school dat ook leerlingen die al 25 jaar geleden geslaagd zijn een hoop bekende docenten zullen tegenkomen. En dat maakt het natuurlijk extra leuk.”

De Alfrink reunie vindt plaats op zaterdag 2 juni  aan de Werflaan 45. Aanvang 20.00 uur. De kosten voor deze reünie bedragen €15,00. Hiervoor krijg je koffie/thee, een paar drankjes, hapjes en een spetterende feestavond met band, dj en ander entertainment.

Inschrijven via de site kan nog t/m 31 mei.

Voor meer informatie; zie alfrinkviertlustrum.nl/reunie

-advertenties-

-goede doel-