20170817 109949Van 20 t/m 24 augustus staat sportcentrum De Veur van 10.00 - 16.00 uur op weer op zijn kop. Wat wil jij in de toekomst worden? Elke dag kan je andere beroepen ontdekken, van dierenarts tot brandweerman, en van modeontwerper tot kunstenaar en zanger.

Natuurlijk kun je elke dag sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en springen op luchtkussens. Maar ook kun je zwemmen en van de Speelmeerglijberg in het diepe plonzen of in de kano’s of raderbootjes door het zwembad varen.

Er zijn de hele week workshops en je kunt bij de crea-afdeling je creatieve talenten laten zien. Je kunt elke dag een speurtocht volgen, meedoen met workshops van sportverenigingen, de kookworkshop, en nog veel meer. Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er een programma in de Doezelhoek met filmpjes, knutselen en spelen. Met mooi weer word je nat met de waterspelletjes op het buitenterrein en kun je iets lekkers maken boven een vuurtje. Of een panna scoren in de pannakooi. Iedere dag eindigt met een bijzondere activiteit, een theatervoorstelling of kinderdisco.

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is voor kinderen en volwassenen € 3,10. Je kunt met pinpas of contant betalen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque nr. 8 de hele week gratis toegang. Geen ZoetermeerPas? Gebruik dan de kortingsbon uit dit SpeelmeerPaspoort.

Sportcentrum De Veur, Prismalaan 40, 2718 CX Zoetermeer.

www.speelmeer.nl

-advertenties-

-goede doel-