Op 18 en 19 augustus zal het druk zijn in het JJ Music House met grootse optredens door bands als Jamission, Batcrab, Woodshop en Mart. Unieke geluiden en bekende hits komen voorbij.

Zaterdag - JAMISSION
Datum: zaterdag 18 augustus 2018
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 min. voor aanvang
Entree: € 7.50
Jamission
Allereerst valt er zaterdagavond om 21:00 te genieten van de band genaamd Jamission. Deze veelzijdige coverband bestaat uit een groot schale muziekanten welke allemaal een breed muzikaal verleden hebben. Beter nog, dit zijn vakmensen die boven hun creatieve kunnen ook gewoonweg plezier hebben in hun muziek en dat valt zeer zeker te horen! Bekende nummers zullen swingend opnieuw worden uitgevonden en er mag zelfs heel graag gedanst worden. Met merendeel soul en funk covers en de kwaliteit van de muzikanten beloofd dit een spannende avond te worden.


Zondag – LIVE OP ’T TERRAS
Datum: zondag 19 augustus 2018
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 min. voor aanvang
Entree: gratis

Mart 300x169

Gelukkig is er wat tijd om hiervan bij te komen als de volgende dag, zondag 19 augustus, alweer een nieuw evenement op de planning staat voor 15:00. De toegang is geheel gratis en zal plaats vinden op het terras van het JJ Music House. Een middag vol akoestische muziek wacht met drie optredens op het programma.

Allereerst zal Woodshop hun kunnen vertonen met een unieke selectie liedjes die overspringen naar diverse gevoelens. Lichte tonen over het verlangen om er even tussen uit te gaan of duistere klanken die een bijna angstig verhaal vertellen over repressie in een relatie komen allemaal aan bod. Ook laat Woodshop hun brede talent zien door bekende covers te spelen zoals ‘Rosie’ van Claw Boys Claw en ‘Small Town Boy’ van Bronski Beat. Deze worden afgewisseld met minder bekend werk, zoals ‘Lover I don’t have to love’ van Bettie Serveert en ‘Doubt’ van Boxer Rebellion. Kortom, genieten.

Hier opvolgend zal Mart optreden en ons meenemen op een muzikale reis van zijn eigen ervaringen, dingen die hem aangrijpen en met teksten die uit het leven gegrepen zijn. Met ruime ervaring en vooral een hoop inzet heeft Mart zijn weg gevonden om nu bij het JJ Music House zijn kunsten vol trots en passie.

Om deze gezellige middag af te sluiten zal de band Batcrab optreden. Deze uit Den Haag afkomstige band speelt rockmuziek met invloeden van pop welke bij onder andere bij Utopia (Talpa) goed in de smaak zijn gevallen. Hun eerste EP genaamd ‘Blindfolded’ is in juni uitgebracht en werd geproduceerd door Serge Naberman (Claim to Fame studio). Met invloeden van Muse, Kensington en Di-Rect zullen hun nummers een unieke maar toch herkenbare sound hebben.

Het JJ Music House staat voor muzikaliteit, kwaliteit, openheid, saamhorigheid en gezelligheid en dit tonen zij dit weekend weer uitgebreid met deze selectie aan optredens en events.

-advertenties-

-goede doel-