De jonge stadsboerderij de Weidemolen zal geheel in het teken staan van een griezelfeest op zondag 14 oktober. Een ieder kan meedoen met de spannende activiteiten en griezelige festiviteiten maar er valt ook nog wat te leren uiteraard.

43879718 159661538310101 6435565767827128320 n

Naast alle aaibare dieren zoals geiten, konijnen en cavia’s zijn er ook een heleboel griezelige dieren die een belangrijke rol in de natuur bespelen. Ze leven soms erg verborgen of jagen alleen in de nacht zoals bijvoorbeeld vleermuizen.

Er zijn onder andere griezelspelletjes, er is een griezeldoolhof en kinderen kunnen een pompoen uithollen. Ook is er informatie over griezeldieren, zo verzorgt exotus serpenti met enkele spannende dieren zoals slangen een unieke ontmoeting. Vleermuizen platform Zoetermeer vertelt welke vleermuizen er in Zoetermeer wonen en hoe je ze kan opsporen. Je kunt uilenballen pluizen, om te kijken wat een uil gegeten heeft. 

Ook lunchroom Brasserie Up doet mee aan dit feest. Het restaurant is omgetoverd tot een Halloween restaurant. Je kan je laten schminken als een griezel. Ook kun je er terecht voor onder meer koffie, thee, drankjes, belegde broodjes en appeltaart. Kom je verkleed als een griezel? Er is een prijs voor het kind dat het mooist is verkleed. 

De toegang is gratis, voor de activiteiten heb je een spelletjeskaart nodig. Deze spelletjeskaart voor kinderen kunt u in de voorverkoop of op de dag zelf kopen voor 3 euro.

-advertenties-

-goede doel-