Foto IKC letters actieIKC Klimboom  in Buytenwegh steunt dit jaar Sintvoorieder1. De actie is een initiatief van juf Nicole, samen met haar collega´s en alle kinderen van IKC Klimboom gaan zij chocoladeletters inzamelen voor dit goede doel. Stichting Sintvoorieder1 wil dat elk kind een kado krijgt, ongeacht de thuissituatie.

Niet voor ieder kind is een Sinterklaasfeest vanzelfsprekend en voor deze kinderen zet Stichting Sintvoorieder1 zich in. Juf Nicole startte de actie met het kinderdagverblijf De Drieballonnen, maar al gauw werd duidelijk dat ook de basisschool graag mee doet aan de actie. IKC Klimboom gaat vanaf Maandag 5 November t/m Vrijdag 16 November met de hele school de inzameling aan en zij hopen zoveel mogelijk chocoladeletters op te halen voor sintvoorieder1. Nicole: “Bij Sinterklaas hoort een chocoladeletter om het feest compleet te maken, we willen dat elk kind in Zoetermeer hier aan mee kan doen!”

De Stichting Sintvoorieder1 is 9 jaar geleden begonnen met het inzamelen van speelgoed en donaties van bedrijven. Dit werd gedoneerd aan voedselbanken en zorghuizen. Sintvoorieder1 werkt samen met Voedselbanken, Centrum Jeugd en gezin, Nidos, Leger des Heils, gemeenten en andere goede doelen organisaties zoals Stichting Lotje. Ook in Zoetermeer werken ze samen met de voedselbank, kledingbank en Kiwanis.

Foto ikc Klimboom letters

-advertenties-

-goede doel-