magisch koop kerstbalMet de opening van het Kersthuis met een wensboom, zal op 8 december Magisch Zoetermeer starten. Stichting ‘Samen vieren wij kerst’ verkoopt Magische kerstballen om wensen van eenzame ouderen te vervullen. Vrijdag werd de oprichting van de stichting bezegeld bij Just notaris van der Bijl.


Voorzitter Ruud Scholten: “Het is geweldig dat de gemeente Zoetermeer achter onze actie staat om zoveel mogelijk ouderen een leuke tijd te laten beleven deze maand. Inmiddels dragen vele ondernemers en businessclubs ons doel een warm hart toe. Zo maken wij samen voor veel mensen een magische kerst”.


Opening Kersthuis

In het Stadhuis-Forum zal wethouder Ter Laak het Kersthuis zaterdag 8 december om 12 uur openen. Het Kersthuis is een stijlvol ingerichte kamer in het Stadhuis-Forum, direct naast de ingang Stadhuisplein. Iedereen die een Magische kerstbal koopt krijgt er een wenskaart bij om een eenzame oudere in de stad een mooie kerst te geven. Deze wens maakt kans om uit te komen. Maar natuurlijk is er ook een meet en greet met de kerstman en kunnen kinderen kerstplaten kleuren.
De kerstman roept iedereen op de opening samen te komen vieren.


De kerstballen kosten 5 euro per stuk en zijn te koop bij verschillende verkooppunten in het stadshart en online via https://www.magischzoetermeer.nl/

 

Activiteiten in het Kersthuis

In het Kersthuis zullen de komende weken ook diverse activiteiten worden gehouden. Zo kunnen kinderen op woensdag 12 en zondag 16 december komen kleuren. Deze kleurplaten worden vervolgens weer bij ouderen bezorgd. Zondag 23 december zijn er leuke activiteiten met een kerstfee en worden er verhalen verteld in het Kersthuis.

-advertenties-

-goede doel-