downloadDe informele avond SamenLoop voor Hoop is speciaal voor iedereen die interesse heeft of een bijdrage wil leveren aan de SamenLoop. Als teamcaptain, loper, sponsor of vrijwilliger. Naast informatie over wat je kunt doen om een team samen te stellen, wordt een beeld geschetst van deze twee mooie, ontroerende en gezellige dagen.

Tijdens deze speciale avond op donderdagavond 17 januari hoor je meer over hoe je als team van te voren geld in kunt zamelen en wat je kunt organiseren tijdens de SamenLoop zelf. De avond wordt extra gezellig door de zang van zangeres Roselle. Vanaf 19:30 zijn teamcaptains en geïnteresseerden welkom bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer. Aanmelden voor de kick-off kan via agenda op www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer.

unnamed

SamenLoop voor Hoop – wereldwijd geld inzamelen voor kankeronderzoek

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij (ex)kankerpatiënten 24 uur in het zonnetje worden gezet en waar iedereen zich inzet voor het goede doel. Het is ’s werelds grootste geldinzamelevenement van het KWF. De Zoetermeerse Samenloop wordt in 2019 gehouden op 22 en 23 juni op en rondom de atletiekbaan van Ilion.

Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers en gesponsord door het bedrijfsleven. Doe mee of kom kijken in Zoetermeer en geniet van de verschillende ceremonies en muziekoptredens tijdens dit feestelijke evenement; gratis toegankelijk voor jong en oud 

Je team alvast inschrijven?

Heb je al een clubje van minimaal 10 lopers van familie, vrienden en/of collega’s? Meld je team dan nu al direct aan via de website www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer. Individuele loper? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt je opgeven bij één van de bestaande teams. Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per deelnemer en gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

-advertenties-

-goede doel-