image v9257Het Theaterweekend wordt in het Stadstheater op vrijdag 25 januari afgetrapt met een coole actie: je kunt schaatsen op het toneel van de Grote Zaal! Op zaterdag en zondag zijn er in het Stadstheater vervolgens vele leuke activiteiten en voorstellingen.

De speciale schaatsdisco, met een lekkere koek&zopie's kraam van STAGE kitchen & café is gratis toegankelijk van 15:00 tot een uurtje of 23:00. Schaatsen kun je zelf meenemen, er is een beperkt aantal schaatsen te leen.


Activiteiten Theaterweekend

Tijdens het Theaterweekend van 25 tot 27 januari kun je meedoen aan verschillende activiteiten in het theater. Zo zijn er gratis tickets te boeken voor een rondleiding in het Stadstheater.Tijdens deze speciale rondleidingen in het Nationaal Theaterweekend is de technische opbouw in de zalen al bezig en heeft u de mogelijkheid om deze unieke behind the scènes werkzaamheden te bekijken!
Kinderen kunnen theaterdirecteur voor een dag worden en helpen bij de inloop van een voorstelling. De kinderen (5+) helpen bij het verwelkomen van de bezoekers en zorgen dat iedereen uiteindelijk netjes en op tijd klaar zit in de zaal voor dat de voorstelling start.

 

image v9318SoSo You Think You Can Shake

De SoSo You Think You Can Shake Cocktailworkshop wordt georganiseerd door de buren van restaurant SoSo. Prijs van €7,50 is inclusief het maken én opdrinken van de cocktail. Op zondag geeft SoSo swingende Latin dansworkshop in de VIP-stage boven in het Stadstheater.
Modekunstenares Agnes van Dijk komt met haar creaties naar het Stadstheater en zal op gezette tijdstippen een korte presentatie geven waar zij uitlegt waar haar werk vandaan komt, hoe zij op de ideeën komt en hoe ze daar mee aan de slag gaat. Van 12:00u tot 23:00u zwieren er modellen rond door het gebouw met de prachtige creaties aan.

 

Voorstellingen

Ook zijn er tijdens het Theaterweekend natuurlijk voorstellingen te bezoeken in het theater. Cabaretier Thijs Kemperink treedt op met zijn show Bonje! Fred van Leer, op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse televisie, leert vrouwen alle do’s and dont’s qua kleding en styling.
Lonneke van Leth vertelt met Assepoes (5+) een modern sprookje dat laat zien dat je voor jezelf moet opkomen en niemand jouw dromen kan afpakken.


Kaarten en reserveren via: https://stadstheater.nl/p20/THEATER

-advertenties-

-goede doel-