Sport vd maand Conquesto 300dpi 0141Ingeborg ter Laak, wethouder van sport, brengt iedere maand een bezoek aan een sportclub. De maand februari staat in het teken van de racketsporten. De wethouder bracht een bezoek aan Badmintonvereniging Conquesto.

 

Sport vd maand Conquesto 300dpi 0201In de Noord-Westerhal, waar ook volleybalvereniging Zovoc, gymnastiekvereniging Pro Patria en het mboRijnland gebruik van maken, werd mevrouw Ter Laak welkom geheten door een aantal bestuursleden en de vele badmintonners, die op deze avond in de hal waren om te trainen of vrij te spelen.

De wethouder kreeg eerst een korte introductie over de geschiedenis van de club, die 20 jaar geleden ontstond uit een fusie tussen Eridos en Aigis. Daarna kreeg ze uitleg over de spelregels. De wethouder speelde een aantal wedstrijden en maakte verder kennis met de mensen van de vereniging.

Wilt u ook eens kennismaken met badminton? Neem dan contact op met Conquesto via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.conquesto.nl. U kunt ook gewoon langskomen op maandag-, dinsdag- of donderdagavond om te kijken of deze sport iets voor u is.
Conquesto, Noord-Westerhal, Buytenparklaan 6, 2717AX, Zoetermeer

Foto's: Erwin Dijkgraaf

Tekst: Marije Ronteltap

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-