JJs 60s bandnightVrijdagavond staat JJ MusicHouse helemaal in het teken van muziek uit de 60’s. Tijdens deze gezellige muzikale happening treden maar liefst 6 bands op die zich hebben verdiept in de muziek van weleer.

HighFun, Kookaburra, Groef & Co, Blackbird, Rindu en Yesterday’s Papers geven deze avond acte de presence. JJ’s 60’sBand Night begint om 19.30 uur, entree € 2,-.

 

Legacy Of Santana - Tribute

Legacy Of Santana (afgekort LOS) is een groep ervaren muzikanten die een gedeelde passie hebben voor de muziek van de wereldberoemde band en gitarist Santana. Zijn muzikale fusie tussen Zuid-Amerikaanse salsa, samba, sossa en rock zijn wereldwijd bekend. De muziek van Santana leunt op de percussie in combinatie met zijn virtuoze gitaarspel.
Vandaar dat LOS maar liefst 2 percussionisten heeft en uiteraard een even zo virtuoze lead gitarist. Legacy Of Santana neemt je mee door een muzikale herinneringsreis van de vroege jaren 70 tot nu. De Santana “evergreens” mogen uiteraard niet ontbreken. Nummers zoals Europa, Samba Pa Ti, Moonflower en Stormy zijn verplichte kost.
Het optreden begint om 21.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-