vrouwendagGitty Pregers, één van de zangeressen van de Lion King, die tijdens het Musical Award Gala de Publieksprijs won, zal optreden tijdens de Internationale Vrouwendag in Zoetermeer. Het evenement, dat op 8 maart gehouden zal worden in het Stedelijk College, staat dit jaar in het teken van heldinnen.

Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag is trots dat de musicalster een optreden wil geven voor de vrouwen van Zoetermeer. Als een rode draad loopt muziek door het leven van Gitty Pregers heen. Van haar passie maakte zij haar beroep. Via amateur musical rolde ze de professionele wereld in. Uiteindelijk kwam haar droom uit en heeft ze de mogelijkheid gehad te kunnen spelen in de Musical The Lion King in Nederland, Londen en Taiwan. Bij het NME vond ze haar plek met professionele shows als Musicals in Concert en Musicals in Ahoy. Tijdens de Lion King Nederland is de damesgroep Charming, Proud & Gorgeous (CPG) ontstaan. Samen met Carolina Dijkhuizen en Peggy Sandaal maakt ze menig feest tot een muzikaal succes. In 2010-2011 was Gitty leadzangeres in de Dinnershow D’licous op Aruba. Momenteel is ze te zien in de musical Dreamgirls als alternate van Berget Lewis in de rol van Effie.

 

Zoetermeerse Vrouwendag

Het Evenement voor de vrouwen van Zoetermeer wordt georganiseerd door zes vrouwen, vrijwilligers bij de Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag, in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818 en op de dag zelf worden zij bijgestaan door meerdere vrijwilligers. De opening zal deze avond worden verricht door Wethouder Ingeborg ter Laak.

Viering Internationale Vrouwendag op 8 maart 2019 in het Stedelijk college, van Doornenplantsoen 1. Kaarten zijn te koop aan de deur 5 euro per stuk en houders van een Zoetermeerspas 2.50 euro. Inclusief een consumptie. Aanvang 19.30 uur deuren open vanaf 19.00 uur.

Foto: Roy Beusker

-advertenties-

-goede doel-