IMG 4060Halte 2717, huis van Zorg en Zin, heeft in Buytenwegh een nieuwe locatie. Zij trokken deze week in bij ‘Ons Honk’ van buurtvereniging Hoveniers aan de Carry van Bruggenhove 27. Alle activiteiten en ontmoetingen van Halte 2717 worden vanaf nu op deze locatie gegeven.

IMG 3987  IMG 4008 


Wijkwethouder Jakobien Groeneveld opende de nieuwe Halte 2717 door de vlag aan de gevel te hangen, waarna alle aanwezigen binnen een kijkje konden nemen bij de Halte-activiteiten: Diamond Painting; Ideeënboom; Hapjes maken, Schrijfcafé en Spellentafel.


Halte 2717 is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend vanaf 10.00 uur. Het is een stukje ‘open kerk’ in Buytenwegh. ‘Open’ want iedereen is welkom, iedereen kan helpen of meedoen. Koffie en thee is er altijd, buurtbewoners zijn welkom om langs te komen voor een praatje, een krantje of een spelletje. Halte 2717 weet als buurtinformatiepunt veel van het leven en wonen in Buytenwegh, zij helpen bewoners graag als er een probleem is.

IMG 3997

 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's op: https://www.zonerama.com/ErnstvanErkelens/Album/5110343

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-