Monique Smit 1 foto Nico KroonGoed nieuws voor liefhebbers van het Bevrijdingsfestival: het muziekfestival groeit in 2019 uit tot een dagvullend bevrijdingsfeest, met niet alleen ’s avonds maar nu ook overdag een line up van artiesten met landelijke bekendheid. Een van de artiesten die overdag optreedt, is Monique Smit.

“Monique zal optreden met haar repertoire van 2 Kleine Kleutertjes. Deze vrolijke kinder-cd heeft met twee keer platina vele jonge luisteraars bereikt” aldus Caroline Das, evenement coördinator bij Floravontuur Promotie Zoetermeer. Hiermee heeft het Bevrijdingsfestival voor het eerst ook een landelijke artiest voor de jongste Zoetermeerders.

Het middagprogramma wordt dit jaar groots geopend door de Marinierskapel. De Marinierskapel der Koninklijke Marine is een van de 3 professionele harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. Het grote orkest van 53 muzikanten verzorgt de muziek bij vele officiële ceremonies in zowel binnen- als het buitenland.
Het grootste evenement van Zoetermeer vindt dit jaar voor de 20e keer plaats en trekt jaarlijks bezoekers uit de hele regio. De start van het festival zal plaatsvinden op zondag 5 mei om 12.00 uur op de Markt.

Foto: Monique Smit, door Nico Kroon

-advertenties-

-goede doel-