beroepscollegeHet Stedelijk College (volgend jaar Beroepscollege Zoetermeer) heeft deze week het goede nieuws gekregen, dat ook de opleiding vmbo Kader met een voldoende beoordeeld wordt. Eerder werd de school al door de onderwijsinspectie beoordeeld met een voldoende voor de leerwegen vmbo TL en vmbo Basis.


Per 1 maart 2019 wordt Jaco Molendijk de nieuwe directeur van de school, die in het nieuwe schooljaar verder gaat onder de naam Beroepscollege Zoetermeer. Onder het Beroepscollege vallen dan de opleidingen praktijk (voorheen Het Atrium) en vmbo basis en kader (nu Stedelijk College). De vmbo tl opleiding wordt vanaf volgend schooljaar ondergebracht bij Mavo Zoetermeer.


Volhouden

De nieuwe directeur is blij met de erkenning dat het onderwijs op heel het Stedelijk College weer van voldoende kwaliteit is. Jaco Molendijk: “ Dit hebben we bereikt dankzij de inzet en het enthousiasme van een betrokken en capabel team van medewerkers. We realiseren ons, dat we nu moeten volhouden en op de ingezette weg verder moeten.”

-advertenties-

-goede doel-