Jack O Jane 300x273Wie van rock houdt, is vrijdagavond in JJ Music House aan het juiste adres. Met de bands Game of Tones en Purple Rockz wordt het genieten. Maar ook zaterdag en zondag is het feest in het Van Tuyllpark met FiftyII50 en Jack O Jane.

De muziek van Game of Tones laat zich niet onder 1 noemer vangen. Rock, pop, prog rock, en blues grotendeels uit de 70’s en 80’s. Zij spelen o.a. fantastische nummers als Fly like an eagle, Hold the line, Every kind of people en Under Pressure.
Purple Rockz, een echte classic rock-coverband, houdt de muzikale hoogstandjes uit (voornamelijk) de jaren 70 en 80 in ere. Vrijwel het hele repertoire bestaat uit nummers die hoog in de top 2000 hebben gestaan. De Rockz zijn trouw aan hun muzikale roots. Het publiek kan meedeinen op de wilde golven van o.a. Bad Company, Deep Purple, Billy Idol en the Doobie Brothers en Nederlandse klassiekers van De Dijk en The Scene.
Aanvang 21.00 uur, entree € 2,50.

 

Zappa-Tribute FiftyII50

De Zappa-fan kan zaterdagavond zijn hart ophalen bij het optreden van FIFTYII50. Deze tributeband, in 2011 als duo gestart, is inmiddels uitgegroeid tot een formatie van maar liefst 9 man/vrouw. De Zappanummers worden met bezieling gespeeld. Dit bleef niet onopgemerkt! Zo heeft de tribute band opgetreden op het wereldberoemde Zappanale en support voor The Grand Mothers en Banned From Utopia.
Aanvang 21.00 uur.

 

Homefeeling en Jack O Jane

Deze zondagmiddag niet stilzitten op de bank, maar swingen op de energieke performances van Homefeeling en Jack O Jane. Met nummers die voor iedereen herkenbaar zijn en toch zo verschillen in stijl. De funkrock coverband Jack O Jane speelt vette covers van o.a Mothers Finest, Living Colour en Chaka Khan. Twee dijken van zangeressen, dampende grooves en scheurend rockgitaar zorgen voor een waar spektakel!
Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50

-advertenties-

-goede doel-