rock symfonieWanneer je een compleet orkest toevoegt aan de muziek van Queen, een big band bij Guns N’ Roses en een slagwerkgroep tijdens Live and let die, dan krijg je een muzikaal spektakel waar je u tegen zegt. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap gaat zaterdag 23 maart deze uitdaging aan.

Tijdens het concert Rock Symphony op 23 maart 2019 wisselen verschillende afdelingen van muziekvereniging Kunst en Vriendschap Zoetermeer elkaar af met een divers rock programma. Het gaat van Deep Purple door het Orkest tot Led Zeppelin door Sophie’s Big Band. Ook jong talent krijgt de ruimte en de slagwerkgroep laat een verrassende versie van de klassiekers horen.

De hal aan het Silverdome (van der Hagenstraat 22d Zoetermeer) wordt hiervoor omgebouwd tot een concertzaal met vernieuwd decor. Kaarten (9 euro) reserveert u door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar zijn ook verkrijgbaar aan de deur (10 euro). De zaal opent om 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Na afloop van het concert is er nog een borrel met live muziek van de Leidse pop-band Sunday at Eight. 

-advertenties-

-goede doel-