1. Oproepje voor girlsStichting A Break 4 Kids spaart elk jaar persoonlijke verzorgingsspullen voor welkomstpakketten. De pakketten zijn bedoeld voor kinderen die plotseling uit huis geplaatst worden, zo hebben deze kinderen in een moeilijke tijd toch hun eigen pakketje met bijvoorbeeld shampoo en een tandenborstel.

Kinderen die uit huis worden geplaatst om vervolgens in een opvanghuis te komen, hebben vaak alleen hun schoolspullen en wat kleding bij zich. De begeleiders van zo’n opvanghuis doen hun best om een kind een warm welkom te geven, maar hebben geen geld voor iets extra’s. A Break 4 Kids zorgt er al jaren voor dat elk kind een vrolijk gekleurd tasje krijgt met leuke maar ook nodige spulletjes zoals shampoo, douchegel, tandpasta/borstel en die eigen handdoeken, etc.. Tenslotte bevat ieder tasje een zelfgemaakte bemoedigingskaart om het kind op te beuren. Van de begeleiders weten de vrijwilligers van A Break 4 Kids hoe belangrijk dit is voor de kinderen.
De 135 pakketjes zullen eind juni ingepakt worden. Helpt u mee? Elke handdoek of shampoo is van harte welkom! Meer info op: https://abreak4kids.nl/contact/

 

 

-advertenties-

-goede doel-