IMG 6946De theaterparade Zoete Herinneringen maakt van heel Zoetermeer een theater. Op zondag 19 mei zijn er op zeven bijzondere plekken in de stad korte theateracts. In het Stadshart en in Rokkeveen zijn deze zelfs gratis te bezoeken.


Bij Zoete Herinneringen maken theatermakers korte voorstellingen op bijzondere locaties in Zoetermeer. De bezoekers kunnen per bus vanaf het CKC of zelf op de fiets alle locaties bezoeken. Elke plek vormt het decor voor een theatervoorstelling. Dans, zang, drama en poëzie wisselen elkaar af. De bezoeker zal na Zoete Herinneringen nooit meer op dezelfde manier naar deze plek in Zoetermeer kijken.


In het verleden werden onder meer voorstellingen gemaakt in de watertoren, op de bodem van het Keerpunt, onder de Warande en vorig jaar zelfs in de fontein van het Plein van de Verenigde Naties naast de Mandelabrug. Dankzij het Cultuurfonds Zoetermeer zijn ook dit jaar twee locaties voor alle Zoetermeerders gratis toegankelijk. Op de plek van het gesloopte Stadhuis aan de Frankrijklaan en bij de Follies aan het Morapad in Rokkeveen worden gratis voorstellingen gegeven. Hier kan iedereen kennis maken met Zoete Herinneringen. Van 13.00 tot 17.00 uur wordt ieder half en heel uur een voorstelling van tien minuten gegeven.


Wie echt iets bijzonders mee wil maken, stapt op de fiets of gaat met de bus mee voor een rondreis langs zeven bijzondere plekken in de stad en de meest vreemde ontmoetingen. Tickets en meer informatie via www.zoeteherinneringen.nl

-advertenties-

-goede doel-