xenosNadat de Xenos in september 2018 de deuren in het Stadshart sloot en plaats maakte voor de Casa, is er nu weer een nieuwe Xenos. De nieuwe winkel is donderdag geopend in de Passage, op de plek waar eerst de Big Bazar stond.

De nieuwe Xenos heeft, naast het vertrouwde assortiment, ook een bestelzuil in de winkel staan wat de klant de mogelijkheid biedt om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen.

Nog tot en met zondag is de winkel aan de Luxemburglaan 58 in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen.

Xenos kreeg na de sluiting in Zoetermeer veel signalen van klanten dat zij Xenos graag terug zouden willen zien in het Stadshart. Een groot deel van het Big Bazar personeel werkt na een omscholingscursus nu binnen het Xenos team. De Xenos winkels nieuwe stijl, zoals ook die in Zoetermeer, zijn toegankelijker gemaakt met meer overzicht voor de bezoekers. De routing in de winkel is aangepast en de inrichting is moderner geworden. Nog steeds wil Xenos klanten verrassen met leuke producten om het thuis gezellig te maken.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-