Persbeeld Vrijwilligersinformatiemarkt mei 2019Museum De Voorde organiseert maandag 3 juni van 10:00 tot 12:00 uur een exclusieve vrijwilligers-informatiemarkt. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in het nieuwste museum van Zoetermeer.

Iedereen die affiniteit heeft met kunst en cultuur en/of die graag de handen uit de mouwen steekt, is welkom. Tijdens de vrijwilligers-informatiemarkt kunnen zij zich oriënteren op de verschillende vrijwilligersfuncties die het museum te bieden heeft. Het museum werft bijvoorbeeld gastvrouwen- en heren en winkelmedewerkers. Huidige vrijwilligers van het museum en vaste medewerkers geven graag informatie over de vrijwilligersfuncties.

 

Rondleiding door het museum

Om 10:15 en 11:15 uur start een rondleiding. Conservator Marjonne Kube en medewerker Publiekscontacten Jorinde Beijerling vertellen over het museum en de openingstentoonstelling ‘Dit zijn wij!’.

 

Museum De Voorde

Museum De Voorde gaat over jou en mij, hier en nu. Het is open in het Stadshart van Zoetermeer sinds april 2019. Er is al een gezellig team van +- 70 gemotiveerde vrijwilligers aan de slag gegaan, dat je graag verwelkomt in hun midden.
Museum De Voorde wil mensen met elkaar verbinden. We laten zien dat we verschillen van elkaar, maar tegelijkertijd ook zoveel met elkaar delen. We dagen bezoekers uit om te reflecteren en te ervaren wie we zijn en waarom we de keuzes maken die we maken. Dat leidt tot herkenning, erkenning en meer begrip voor elkaar.
Meer informatie: museumdevoorde.nl/te-doen/activiteiten/  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-