Museum De Voorde Vaderdag 2019 Zondag 16 juni is het Vaderdag. De perfecte dag voor quality time met je vader, schoonvader of grootvader bij Museum De Voorde in Zoetermeer. Je betaalt die dag maar één entreekaartje voor jullie tweeën. Naast de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’, kun je retro-spellen spelen.

In Museum De Voorde in Zoetermeer ontdek je in de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ wat generaties met elkaar verbindt. Vaders (en opa’s) leren hun kinderen (en kleinkinderen) op Vaderdag op een andere manier kennen en andersom. In de tentoonstelling kun je een retro-arcadegame spelen, maar minstens zo leuk zijn de bordspellen die voor jullie klaarliggen op het Museumplein. Speel, net als in de tijd van de Stille Generatie en de Babyboomers, gezellig een spelletje met elkaar.

 

Museum De Voorde Vaderdag 2019 In papa’s schoenen

Kinderen ontwerpen voor hun vaders of grootvaders een sneaker met de aanwezige knutselspullen. De gymschoen is al sinds de Pragmatische Generatie niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In de jaren ’90 transformeerde de sneaker van een sportschoen in een mode-item en uiting van je identiteit en persoonlijkheid. Benieuwd hoe je kind jouw persoonlijkheid samenvat in een sneaker? Vind het op Vaderdag uit in het museum.

 

Kom je ook langs?

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur
Entree: Vaders en grootvaders op 16 juni 2019 gratis bij de aankoop van één regulier entreebewijs voor volwassenen á € 8,50, kinderen t/m 12 jaar gratis, Museumkaart gratis
Adres: Zuidwaarts 2, Zoetermeer
Informatie: www.museumdevoorde.nl ,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 079-3164735

-advertenties-

-goede doel-