yoga festivalDe Internationale Yogadag wordt in Zoetermeer gevierd met het Yogafestival Zoetermeer. Zenang Yoga & More en New Life Yoga werken samen en organiseren dit tweedaagse festival op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni waar je kunt meedoen aan workshops , lezingen, lessen en concerten.


Op verschillende plaatsen in Zoetermeer, zoals het Noord-Aa, Dekker Sport en diverse yoga studio’s zijn lessen en activiteiten. Veel verschillende yoga leraren doen mee aan dit evenement, zodat je veel verschillende elementen van yoga kunt ervaren.

Een ticket per dag kost €30,-, voor twee dagen betaal je €50,-. Het is met dit ticket mogelijk om aan verschillende onderdelen van het Yogafestival mee te doen. Tickets zijn hier online te bestellen: www.yogafestivalzoetermeer.nl/ticket


Alle winst van dit evenement zal worden gedoneerd aan www.beatbatten.com  - een stichting die het onderzoek naar de ziekte van Batten ondersteunt - een groep erfelijke stofwisselingsziekten die bijna uitsluitend voorkomt bij kinderen.

-advertenties-

-goede doel-