Foto persbericht SWKGroep en JINC verlengen samenwerkingAls het klikt ga je door en dus verlengt de SWKGroep de samenwerking met JINC voor een derde jaar. Het gezamenlijke doel blijft onveranderd: iedereen een kans bieden om te ontwikkelen.

JINC helpt de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt vergroten. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling van mensen. “Vandaar dat ons partnerschap zo sterk is”, zegt Lisette van Os, directeur Buurtwerk, onderdeel van de SWKGroep. En zij maakt dat gelijk specifieker: “JINC helpt de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand, aan een betere start op de arbeidsmarkt. De jongerenwerkers van Buurtwerk zijn daarbij van grote toegevoegde waarde.”

 

Baas van Morgen

Samen verzorgen Buurtwerk en JINC weer sollicitatietrainingen. Zo bieden zij de jongeren bliksemstages aan en geven begin volgend jaar de directeursfuncties voor één dag aan jongeren met het project ‘Baas van Morgen’. Zo krijgen deze jongeren de kans om te ontdekken hoe het is om de baas te zijn en wat hun talenten zijn.

-advertenties-

-goede doel-