20190703 10128Speelmeer is woensdagochtend van start gegaan in de sneeuw van SnowWorld. Kinderen van basisschool De Spelevaert waren uitgenodigd voor een lesje skiën en kregen van wethouder Groeneveld het eerste Speelmeerpaspoort uitgereikt.

20190703 10112  20190703 10119 

Mascotte Playmore en Snowy van SnowWorld maakten op de ski's een mooie afdaling om de paspoorten naar de wethouder te brengen. Ook Laila, die al heel lang op skiles zit, maakte de afdaling samen met de twee mascottes. Zij kreeg van de wethouder het eerste Speelmeerpaspoort. De paspoorten worden komende weken verspreid over alle basisscholen, zodat alle Zoetermeerse kinderen mee kunnen doen.

Met het Speelmeerpaspoort kunnen basisschoolkinderen de hele zomervakantie meedoen aan leuke activiteiten, workshops, sport en spel. Het kleine boekje staat boordevol met aanbiedingen en leuke zomeractiviteiten. Zo kunnen de kinderen bij Digitally in de bibliotheek een boekenlegger maken met de 3D-pen, naar het museum, naar de speeltuin en meedoen aan veel sporten. Aan het eind van de zomervakantie sluit Speelmeer af met de feestweek in sporthal De Veur. 

20190703 10123  20190703 10124 

20 jaar Speelmeer

Speelmeer verzorgt al 20 jaar leuke vakantie activiteiten voor kinderen in de basisschool leeftijd. De activiteiten worden georganiseerd door de gemeente Zoetermeer en de sportcombinatiefunctionarissen. Yvonne Broekmeulen, al jaren betrokken bij de organisatie: "Het is een geweldig feest voor de kinderen, elk jaar weer en dat houden we ook zeker zo! Maar we gaan wel vernieuwen met Speelmeer, zo zoeken we meer de samenwerking op met ondernemers zoals nu SnowWorld en Ayers Rock. Zij organiseren dan ook een deel van de activiteiten. In de meivakantie was er bijvoorbeeld een leuke middag klimmen bij Ayers Rock". 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-