Wondere Wereldrecord Koprollen 02

Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en 2100 medewerkers maakten in totaal 50.000 koprollen. De SWKGroep, waar de Zoetermeerse organisaties onderdeel van zijn, vestigt hiermee het Wondere Wereldrecord Koprollen.

Kern Kinderopvang en Buurtwerk nemen de kinderen en jongeren uit Zoetermeer in het nieuwe themajaar mee op wereldreis naar de ‘Wondere Wereld’. Stimuleren van ontwikkeling is het doel. De start van het nieuwe themajaar lieten ze niet zomaar aan zich voorbij gaan. “We wilden dit nieuwe themajaar graag op een bijzondere manier starten”, vertelt Ad Doorneveld, voorzitter van de raad van bestuur van de SWKGroep. “En omdat de wereld op zijn kop nog wonderlijker is, wilden we het wondere wereldrecord koprollen vestigen”, vervolgt Doorneveld. “Uiteraard deed ik zelf ook mee!” 100.000 armen en benen gingen vier keer de lucht in. Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en jongeren en 2100 medewerkers, van pedagogisch medewerker, buurtwerker tot de directeur rolden zo met elkaar de wondere wereld in en vestigden hiermee het wondere wereldrecord koprollen.

 

Wondere Wereldrecord Koprollen 01  Wondere Wereldrecord Koprollen 03 

Wondere wereld

Kinderen verwonderen zich over alles om zich heen. Van al het moois dat de aarde te bieden heeft, tot de vele verschillende wereldculturen en tradities. Samen vele sporten spelen en ontdekken hoe je slim online bent. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar van de SWKGroep. Via de subthema’s onze aarde, ons thuis, onze sport en ons wereldwijde web worden de Zoetermeerse kinderen en jongeren meegenomen op wereldreis naar de wondere wereld. Zo doen zij nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zij zich.

 

-advertenties-

-goede doel-