Lennart DanielOnder de titel ‘Live op ’t Terras’ start aanstaande zondag de 1e editie in de gezellige reeks vol muziek in de zonnige tuin bij JJ Music House. Deze inmiddels traditionele middagen met gevarieerde live muziek beginnen om 15.00 uur en zijn vrij toegankelijk.


Live op ’t Terras heeft iedere zondag in de maanden juli en augustus verrassende muzikanten. Voor 7 juli staan de volgende muzikanten/band op het programma; Dailah, 19 jaar oud, is een Nederlandse singer-songwriter. In 2018 begon zij met haar eerste opnamen, begeleid door haar vader op gitaar. Inspiratie haalt ze onder andere uit Alicia Keys, Lianne La Havas en Jorja Smith. Haar sound is lastig in een genre te plaatsen, het is een mix van soul, R&B en een vleugje jazz.
Caspios, ooit begonnen als schoolband, was onder andere te horen op de radio en trad op bij diverse evenementen in en rondom Zoetermeer. Speciaal voor dit optreden op het terras spelen zij een akoestische set met een vernieuwd repertoire vanuit een bezielende energie. Lennart speelt vanuit zijn hart op een authentieke fingerstyle gitaar. Instrumentaal eigen werk of verrassende covers in eigen arrangement.

Vanaf 14.30 uur zijn bezoekers van harte welkom op het terras van JJ Music House.

 

CKC Bandnights

Op zaterdagavond 6 en zondagavond 7 juli presenteren de pop/rockbands van CKC & partners zich middels een spetterend optreden. Het beloven twee gevarieerde avonden te worden. Zowel beginnende als gevorderde bands laten zien wat ze in huis hebben, waarbij de muziekstijlen uiteen lopen van blues, pop, punk, rock tot metal. De CKC-Bandnights beginnen om 19.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-