GameCity Stormbaan 004 768x512Vanaf  vrijdag 19 juli kun je weer rennen, vliegen en klauteren over de langste stormbaan van Zuid-Holland. Vrijdag 19 juli opent wethouder Van Driel rond 11:00 uur in de ochtend, samen met zo’n 60 kinderen van Kiwanis, het Stormbaan Festival 2019. Zij mogen als eerste de 400 meter lange stormbaan trotseren.

 

De medewerkers van Gamecity willen het succes van vorig jaar minstens evenaren. Patrick, coördinator van het stormbaan festival vertelt: “Dit jaar plaatsen we een extra luchtkussen met meters aan obstakels. Vanaf donderdag komen de leveranciers om het terrein op te bouwen. Dit jaar staat er namelijk een speciale Food & Lounge Area met de lekkerste hapjes en drankjes. Na het rennen en vliegen over de stormbaan kan je jezelf op een smaakvolle beloning trakteren!” De stormbaan is 400 meter lang en wordt in een u-vorm neer gezet, zodat start en finish dichter bij elkaar liggen. 

 

 GameCity Stormbaan 005Kleintjes

Er zijn speciale tijdsloten waarop de jonge kinderen (vanaf 1.20m) de stormbaan kunnen betreden. Dit is op beide zaterdagen en de woensdag tussen 11:00 en 12:00 uur in de ochtend. Onder begeleiding van een ouder/verzorger mogen zij de stormbaan trotseren. Ben je iets groter (vanaf 1.35m) dan mag je deelnemen aan de losse runs. Deze zijn vanaf 12:00 uur tijdens de normale openingstijden. Via de website kunnen kaartjes besteld worden (per persoon).

 

Locatie & tickets

De Stormbaan staat buiten, achter het terrein van Gamecity, aan de Oostweg in Zoetermeer. Kaartjes zijn nog steeds beschikbaar via gamecity.nl/stormbaan en aan de receptie bij Gamecity op de dag zelf. Lees alle informatie over de stormbaan op de volgende pagina en houd de Facebookpagina goed in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de voorwaarden. Een regulier ticket geeft jou toegang tot wel drie runs op de stormbaan. 3, 2, 1, GO!

De stormbaan is geopend van vrijdag 19 tot en met t/m 28 juli.

Impressie van de stormbaan van GameCity in 2018

-advertenties-

-goede doel-