marry me Steve Howard via PixabayVoor alle aanstaande bruidsparen is 2B-Home Event Centre dé plek om een bezoekje te brengen op zondag 22 september 2019. Deze dag komen verschillende bedrijven naar het Event Centre om alle geïnteresseerden te informeren over hun mogelijke bijdrage aan een droombruiloft.

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken. Denk aan het uitkiezen van de trouwlocatie, het uitzoeken van de bruidsjurk, de invulling van de dag, het trouwfeest en zo veel meer. Kortom: veel keuzes moeten gemaakt worden. … 2B-Home Event Centre wil alle bruidsparen in spé, als expert op dit gebied, graag helpen met deze keuzes en daarom wordt zondag 22 september 2019 de 2B-Married Bruidsbeurs georganiseerd.

Naast de goedgevulde beursvloer met een grote diversiteit aan standhouders, biedt 2B-Home ook een uniek dagprogramma met onder andere twee nagebootste bruiloften om 11:00 uur en om 14:00 uur  waarbij de bezoekers een indruk kunnen krijgen van hoe de trouwdag eruit zou kunnen zien. Er wordt hier aandacht besteed aan de huwelijksceremonie, de bruidstaart en de feestavond. Daarnaast start om 13:00 uur een bruidsshow waarbij bruidswinkel Lovely Weddings hun mooiste jurken laat zien. Ook kunnen de aanwezigen hierover de nodige informatie krijgen.

Om wat inspiratie op te doen en om alvast een voorproefje te krijgen over hoe deze bijzondere dag eruit kan zien, kom naar de 2B-Married bruidsbeurs op zondag 22 september 2019. Toegang tot deze beurs is gratis.

Van 11:00 uur tot 16:00 uur is het programma goed gevuld en kunnen de bezoekers de locatie kosteloos verkennen. Informatie over deze bruidsbeurs vind je op de website van 2B-Home: https://www.2b-home.nl/site/2b-married-bruidsbeurs

bride Stanze B. via Pixabay   wedding cake congerdesign via Pixabay

Fotograaf Stanze B, Congerdesign en Annca via Pixabay

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-