BetterTogetherMokFans van de vrolijke en zoete lekkernijen van Dunkin’ Donuts kunnen binnenkort ook in Zoetermeer terecht. Op 28 augustus opent het populaire Amerikaanse ‘coffee and baked goods’ merk een winkel in Stadshart Zoetermeer.

 

De naam zegt het al; op het menu van Dunkin’ Donuts staan onder andere heerlijke en bijzondere donuts. Naast all time favorites die het hele jaar verkrijgbaar zijn, wordt het aanbod regelmatig uitgebreid met limited edition seizoensgebonden varianten. Daarnaast kan er genoten worden van munchkins, kleine mini donuts, en andere zoete traktaties als muffins en croissants. Voor de hartige trek zijn er heerlijke tosti’s en broodjes te krijgen. Dunkin’ Donuts staat ook bekend om de uitstekende koffie. Die wordt geschonken in verschillende varianten en smaken en kan zelfs ijskoud worden besteld. Diverse soorten thee, warme chocolademelk en frisdranken maken het menu compleet.

 

Opening

De deuren van de nieuwe vestiging aan Westwaarts 22 in Stadshart Zoetermeer openen op 28 augustus om 08.00 uur. Dunkin’ Donuts laat geen opening voorbijgaan zonder een bijzondere actie. De eerste 50 klanten krijgen een box met 6 heerlijke donuts cadeau.

Er gingen al jaren geruchten dat Dunkin’ Donuts naar Zoetermeer zou komen, maar de vestiging werd steeds uitgesteld. Veel mensen hebben er dan ook lang naar uit gekeken om in eigen stad van een lekkere donut te kunnen genieten.

 

-advertenties-

-goede doel-