DSC 0489Sportcentrum De Veur staat van 26 t/m 30 augustus weer helemaal op zijn kop tijdens de Speelmeerweek. De hele week kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar oud heerlijk spelen en de hele dag gezellig plezier maken.

Speelmeer viert de 20e verjaardag natuurlijk samen met alle kinderen van Zoetermeer. Elke dag sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en springen op luchtkussens. Er zijn de hele week weer leuke en spannende activiteiten. Bij de crea-afdeling je creatieve talenten laten zien, wat je daar knutselt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Je kunt elke dag een speurtocht volgen, spelen op de Wii of meedoen met diverse workshops, zoals clinics van sportverenigingen, de kookworkshops, creatieve workshops en nog veel meer. Maar ook kun je meedoen met bingo of wedstrijdjes en gekke spelletjes spelen bij de Speelmeer4kidzzzPresentator, waarbij je leuke prijsjes kunt winnen of speel een computerspel van 2 Quest entertainment met een groep tegelijk.
Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er een programma in de Doezelhoek met filmpjes, een speciaal knutsel programma, een luchtkussentje en spelletjes. 

 

Wat kost het?

DSC 0472De toegang voor een dag Speelmeer is voor kinderen en volwassenen € 3,10. U kunt met uw pinpas betalen of contant betalen. In dat geval graag gepast betalen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque nr. 8 gratis toegang. Geen ZoetermeerPas? Gebruik dan de korting bon uit het SpeelmeerPaspoort op bladzijde 17.

 

A diploma verplicht

Nieuwe regel! Dit jaar is er een aangepast zwembadprogramma. In verband met de veiligheid mogen alleen kinderen met minimaal zwemdiploma A zwemmen. Hierop kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-