joeys warriorsjoeys warriors2Albert Heijn XL Zoetermeer steunde Joey’s Warriors in de strijd tegen de spierziekte Duchenne. De hele maand augustus was de opbrengst van de emballagebonnen voor Joey’s Warriors en zaterdag 31 augustus gaven de teamleden zelf uitleg over de ziekte aan klanten.

De Zoetermeerse Joey Mens heeft vanaf zijn geboorte de erfelijke spierziekte Duchenne. Om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte doen zijn familie en vrienden elk jaar mee aan de meerdaagse mountainbiketocht Duchenne Heroes. Deze tocht vindt dit jaar plaats van 8 tot 14 september met finish in Well a/d Maas of La Roche en Ardenne.

De totale actie bij Albert Heijn leverde aan het eind van de dag een cheque op van maar liefst €1082,35 euro. Het totale sponsor geld van de teamleden gaat naar de Stichting Duchenne Parent Project. Met dit geld wordt onderzoek gefinancierd waarmee behandelingen en medicijnen ontwikkeld worden die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden.

De actie is echter nog niet afgelopen, wie team Joey’s Warriors wil steunen kan terecht op hun sponsorpagina: https://www.duchenneheroes.nl/joeys-warriors

 

-advertenties-

-goede doel-